Nieuwsoverzicht

Bijeenkomst Fabriekskwartier 25 mei uitgesteld / Door de diverse beperkende maatregelen die ondertussen zijn opgelegd vanuit de overheid en het RIVM zijn we helaas genoodzaakt om de bijeenkomsten met het planteam tot nader bericht uit te stellen.

Bijeenkomst Fabriekskwartier 25 mei uitgesteld

Door de diverse beperkende maatregelen die ondertussen zijn opgelegd vanuit de overheid en het RIVM zijn we helaas genoodzaakt om de bijeenkomsten met het planteam tot nader bericht uit te stellen.

Bijeenkomst Fabriekskwartier 2 maart a.s. alleen voor direct omwonendenegekend voor Fabriekskwartier / In ons vorige nieuwsbericht hebben we verteld over een bijeenkomst met de direct omwonenden van het plangebied Fabriekskwartier. De uitnodiging hiervoor is bij betreffende huishoudens per post bezorgd.

Bijeenkomst Fabriekskwartier 2 maart a.s. alleen voor direct omwonenden

In ons vorige nieuwsbericht hebben we verteld over een bijeenkomst met de direct omwonenden van het plangebied Fabriekskwartier. De uitnodiging hiervoor is bij betreffende huishoudens per post bezorgd.

Raamovereenkomst Fabriekskwartier ondertekend / Maandag 17 februari 2020 is de raamovereenkomst tussen Gemeente Tilburg en Triborgh ondertekend. 
Het Brabants Dagblad berichtte hierover op dinsdag 18 februari jl.

Raamovereenkomst Fabriekskwartier ondertekend

Maandag 17 februari 2020 is de raamovereenkomst tussen Gemeente Tilburg en Triborgh ondertekend. Het Brabants Dagblad berichtte hierover op dinsdag 18 februari jl.

Subsidie toegekend voor Fabriekskwartier / Het is alweer enige tijd geleden dat wij over het Fabriekskwartier hebben bericht.
Afgelopen zaterdag heeft Wethouder Berend de Vries via het Brabants Dagblad laten weten, dat er vanuit het klimaatfonds 1 miljoen subsidie aan het project Fabriekskwartier is toegekend. Dit is voor ons een mooie stimulans om onze ambities voor Fabriekskwartier waar te kunnen maken.

Subsidie toegekend voor Fabriekskwartier

Het is alweer enige tijd geleden dat wij over het Fabriekskwartier hebben bericht. Afgelopen zaterdag heeft Wethouder Berend de Vries via het Brabants Dagblad laten weten, dat er vanuit het klimaatfonds 1 miljoen subsidie aan het project Fabriekskwartier is toegekend. Dit is voor ons een mooie stimulans om onze ambities voor Fabriekskwartier waar te kunnen maken.

Artikel Brabants Dagblad: Busremise weg voor stoer wijkje Piushaven / Maandag 29 januari jl. publiceerde het Brabants Dagblad een artikel over Fabriekskwartier naar aanleiding van de presentatie van het koersdocument door Triborgh Gebiedsontwikkeling aan de Gemeente Tilburg.

Artikel Brabants Dagblad: Busremise weg voor stoer wijkje Piushaven

Maandag 29 januari jl. publiceerde het Brabants Dagblad een artikel over Fabriekskwartier naar aanleiding van de presentatie van het koersdocument door Triborgh Gebiedsontwikkeling aan de Gemeente Tilburg.

Nieuwsbrief december 2018 / Stand van zaken ontwikkeling Fabriekskwartier

Achter de schermen van Fabriekskwartier hebben we niet stilgezeten, in de afgelopen periode zijn er weer een aantal stappen gemaakt.

Nieuwsbrief december 2018

Stand van zaken ontwikkeling Fabriekskwartier Achter de schermen van Fabriekskwartier hebben we niet stilgezeten, in de afgelopen periode zijn er weer een aantal stappen gemaakt.

De basis voor “De Verborgen tuin van de Piushaven” / In het gebied waar Fabriekskwartier komt staan, een beetje rechts van het midden, diverse mooie volwassen bomen en struiken. Een mooie ‘verborgen tuin’ die we cadeau krijgen en dus graag voor het plan willen behouden. In ons plan zie je dit bomenensemble dan ook terug.

De basis voor “De Verborgen tuin van de Piushaven”

In het gebied waar Fabriekskwartier komt staan, een beetje rechts van het midden, diverse mooie volwassen bomen en struiken. Een mooie ‘verborgen tuin’ die we cadeau krijgen en dus graag voor het plan willen behouden. In ons plan zie je dit bomenensemble dan ook terug.

De online enquête over Fabriekskwartier is door bijna 700 mensen ingevuld!  / Het levert ons een prachtige bron aan informatie op waardoor we nóg beter aan kunnen sluiten op jullie wensen. Natuurlijk willen we deze informatie ook met jullie delen dus daarom hieronder een korte samenvatting van de resultaten.

De online enquête over Fabriekskwartier is door bijna 700 mensen ingevuld!

Het levert ons een prachtige bron aan informatie op waardoor we nóg beter aan kunnen sluiten op jullie wensen. Natuurlijk willen we deze informatie ook met jullie delen dus daarom hieronder een korte samenvatting van de resultaten.

Artikel Brabants Dagblad: Fabriekskwartier: met 1400 mensen naar toekomstwijkje Piushaven / Woensdag 1 augustus jl. publiceerde het Brabants Dagblad een artikel over Fabriekskwartier.

Artikel Brabants Dagblad: Fabriekskwartier: met 1400 mensen naar toekomstwijkje Piushaven

Woensdag 1 augustus jl. publiceerde het Brabants Dagblad een artikel over Fabriekskwartier.

Op weg naar een stoere wijk / Sinds de presentatie eind januari was het even stil, maar achter de schermen wordt er druk gewerkt. Bij een ontwikkeling als deze moet er vooral heel veel worden geregeld en uitgezocht.

Op weg naar een stoere wijk

Sinds de presentatie eind januari was het even stil, maar achter de schermen wordt er druk gewerkt. Bij een ontwikkeling als deze moet er vooral heel veel worden geregeld en uitgezocht.

Triborgh bouwt aan groen fundament / Triborgh is samen met het projectbureau Piushaven volop aan de slag met de transformatie van het gebied tussen de Piushaven en de AaBe fabriek

Triborgh bouwt aan groen fundament

Triborgh is samen met het projectbureau Piushaven volop aan de slag met de transformatie van het gebied tussen de Piushaven en de AaBe fabriek

Blijf op de hoogte

Wil je de laatste nieuwtjes ontvangen van het fabriekskwartier?

Schrijf je hier in