Daily Life

Wonen in Fabriekskwartier is uniek. De mensen wonen in een autoluwe, duurzame nieuwe wijk met een stoer eigen karakter. Door de stedelijke opzet met afwisselende stegen, pleinruimten en een gevarieerd woningaanbod met eigentijdse woonvormen voelen zij zich thuis. Fabriekskwartier wordt een weergaloze ontwikkeling voor de moderne stedeling die op zoek is naar een eigen stek.

Voorzieningen
Hier is het rustig wonen terwijl alle voorzieningen zich in de buurt bevinden. Ook dat maakt wonen in Fabriekskwartier uniek. Lopend of op de fiets ben je zo in het bruisende centrum van Tilburg. Nog dichterbij ligt de stoere Piushaven. Hier zijn volop voorzieningen en er vinden regelmatig evenementen plaats. Ook andere Brabantse steden liggen binnen bereik. Met de auto zijn de A58 en de A65 via de Ringbaan snel en eenvoudig te bereiken.

Vertier
Het dagelijks vertier is om de hoek te vinden. De Piushaven is een broeinest van ondernemers die met hippe boetieks, trendy bars en restaurants in alle behoeften voorzien. Op zoek naar ontspanning? Langs de haven en in het nieuwe Fabriekskwartier kun je makkelijk hardlopen, wandelen met de hond, zonnen in het gras of spelen op het plein. En dat allemaal in de directe omgeving van de nieuwe woning.

Blijf op de hoogte

Wil je de laatste nieuwtjes ontvangen van het fabriekskwartier?

Schrijf je hier in

WONEN IN DE
VERBORGEN
TUIN IN DE
PIUSHAVEN