Bijeenkomst Fabriekskwartier 25 mei uitgesteld

Bijeenkomst Fabriekskwartier 2 maart 

Op 2 maart jl. hebben we een bijeenkomst georganiseerd voor direct omwonenden. De bijeenkomst is druk bezocht en we hebben aan de hand van diverse panelen onze visie kunnen presenteren. Tijdens deze avond hebben omwonenden zich ook aangemeld voor het planteam. Met dit planteam wordt in meerdere sessies naar een plan toegewerkt waar ook de omwonenden zich in kunnen vinden.

 

Planteam en informatiebijeenkomst 25 mei uitgesteld

Door de diverse beperkende maatregelen die ondertussen zijn opgelegd vanuit de overheid en het RIVM zijn we helaas genoodzaakt om de bijeenkomsten met het planteam tot nader bericht uit te stellen. In een eerdere nieuwsbrief meldden we dat er eind mei een informatiebijeenkomst georganiseerd wordt waarbij alle geïnteresseerden in het project uitgenodigd worden. Ook deze bijeenkomst moeten wij uitstellen tot nader bericht.

 

Voortgang 

Wij begrijpen dat er veel interesse is voor Fabriekskwartier en dat iedereen uitkijkt naar meer informatie over de invulling van het gebied. Het zal duidelijk zijn dat de door de overheid ingestelde maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het corona-virus ook gevolgen heeft voor de voortgang van Fabriekskwartier. Zodra de omstandigheden het weer toelaten zullen wij het planteam weer opstarten en een nieuwe datum voor de informatiebijeenkomst plannen. 

Blijf op de hoogte

Wil je de laatste nieuwtjes ontvangen van het fabriekskwartier?

Schrijf je hier in